Concello da Coruña

Concello da Coruña

Posto V15-V16: Cociña con sentidiño

Cociña con sentidiño nace con cinco compromisos:

  1. Abastecerse unicamente de produtos da estación e locais, producidos con criterios de sustentabilidade e respecto cara ao medioambiente.
  2. Preparar comida "limpa":
    1. libre de sustancias e condimentos artificiais
    2. utlizando técnicas de cociña saudables, sen frituras, sen torrados excesivos, sen graxas prexudiciais
    3. utilizando aceite de oliva virxe
  3. Ofrecer menús equilibrados:
    1. preocupándose polo contido en sal e azúzar dos seus pratos
    2. adaptando os menús ás necesidades dos seus clientes, segundo as súas necesidades enerxéticas ou patoloxías relacionadas coa alimentación
  4. Entregar os alimentos en envases biodegradables.
  5. Xerando o mínimo desperdicio mediante un óptimo aproveitamento dos alimentos e unha coidada xestión das compras e das elaboracións.

Cociña con sentidiño réxese por unha profesional da alimentación (bióloga, tecnóloga de alimentos, experta en nutrición e analista de alimentos).

Cociña con sentidiño é moito máis que comida.

Que che parece esta sección?

-101-101-101

Síguenos en

Tes un navegador demasiado antigo!

Sentímolo pero o teu navegador é moi antigo para poder mostrar esta páxina. Debes de actualizalo ou usar un navegador compatible. Optimizamos esta web para Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari e Microsoft Edge. Instalar agora un navegador compatible

Iniciar sesión