CMIX: Centro Municipal de Información Xuvenil

Actividades

Denominación Requisitos Datas Prezo / Dotación Información
Proceso de selección de persoal para a cobertura temporal de diversos postos de traballo da socieddade pública mercantil Xenética Fontao, S.A.
  • Tituladas/os superiores: biólog@s/veterinari@s
    • Licenciatura  ou  grao  en  veterinaria;  licenciatura,  máster  ou  grao  en  bioloxía.
    • Celga 4.
    • Estar en posesión do carné de conducir (B). 
    • Dispoñibilidade para desprazarse polo territorio nacional e o estranxeiro.
  • Analistas de laboratorio: técnic@ superior (FP2 ou equivalente) de especialidades de laboratorio
    • Titulación requirida: Ciclo formativo de grao superior (técnico superior/ FPII ou equivalente)  en  laboratorio  de  análise  e  de  control  de  calidade,  análises  clínicos  ou  equivalente.
    • Celga 4.
    • Estar en posesión do carné de conducir (B). 
    •  Dispoñibilidade para desprazarse polo territorio nacional e o estranxeiro.
  • Auxiliar de laboratorio: técnic@ medio de FP de especialidades de laboratorio
    • Ciclo formativo de grao medio de FP ou equivalente, en especialidades  de laboratorio, de análise e de control de calidade, análises clínicos, análises químicos ou  equivalente. 
    • Celga 4.
    • Estar en posesión do carné de conducir (B). 
Data: Data de inscrición Ata o 23/09/2024

Contacto:

Xenética Fontao, S.A.

Lugar de Fontao. Esperante. 27210- Lugo

tel: 982 284 391 (ext 3013)

e-correo: xfontao@xeneticafontao.com

Publicación: DOG 09/09/2024

Praza de arquitecta/o para EVISLUSA
  • Ter a nacionalidade española, sen prexuízo do disposto no artigo 57 do Real Decreto Lexislativo 5/2015, de 30 de outubro, polo que se aproba o texto refundido da Lei do Estatuto Básico do Empregado Público.
  • Ter cumpridos os 16 anos e non exceder a idade máxima de xubilación forzosa
  • Estar en posesión do Título de Arquitecto/a ou título universitario de grao e máster ou equivalente.
Data: Data de inscrición Ata o 20/09/2024

Contacto:

Empresa Municipal de Vivenda e Solo de Lugo S.A. (EVISLUSA)

R/ Quiroga Ballesteros, 1 - Edificio Municipal Uxío Novoneyra, 3º D (27001 - Lugo)

Tel.: 982 297 490

correo-e: administracion.evislusa@lugo.gal

Publicación: BOP Lugo 23/08/2024

Listas para a contratación temporal de persoal docente do Centro Superior de Hostalaría de Galicia
  • Ter nacionalidade española ou ser nacional de calquera Estado membro da Unión Europea ou ser nacional dalgún Estado en que sexa de aplicación a libre circulación de traballadores/as.
  • Ter cumpridos os dezaseis anos e non exceder a idade máxima de xubilación forzosa.
  • Estar en posesión dunha titulación de doutor/a, superior universitaria de licenciatura ou grao, ou de formación profesional de ciclo superior, de acordo cos requisitos establecidos para as distintas especialidades convocadas.
  • Acreditar un coñecemento da lingua galega no nivel Celga 4, perfeccionamento ou título equivalente.
Data: Data de inscrición Ata o 11/09/2024

Denominación dos postos, titulacións e experiencia profesional requiridas:

  • Profesor/a de aloxamento - rexedoría de pisos
    • Titulación: licenciado/a ou graduado/a en Turismo, en Xestión de Empresas Hostaleiras ou diploma superior en Xestión Hoteleira (USC).
    • Experiencia profesional: mínimo 2 anos con funcións relacionadas co posto. 2
  • Profesor/a de aloxamento - recepción.
    • Titulación: licenciado/a ou graduado/a en Turismo, en ADE, en Xestión de Empresas Hostaleiras ou diploma superior en Xestión Hoteleira (USC).
    • Experiencia profesional: mínimo 2 anos con funcións relacionadas co posto.
  • Profesor/a de xestión de aloxamento e instalacións.
    • Titulación: licenciado/a ou graduado/a en Turismo, en ADE, en Xestión de Empresas Hostaleiras ou diploma superior en Xestión Hoteleira (USC).
    • Experiencia profesional: mínimo 2 anos con funcións relacionadas co posto.
  • Profesor/a de teoría de servizos.
    • Titulación: licenciado/a ou graduado/a en Turismo, en Xestión de Empresas Hostaleiras ou diploma superior en Xestión Hoteleira (USC).
    • Experiencia profesional: mínimo 2 anos con funcións relacionadas co posto.
  • Profesor/a de prácticas de servizos.
    • Titulación: técnico/a superior en Restauración ou diploma superior en Xestión Hoteleira (USC)
    • Experiencia profesional: mínimo 2 anos en funcións relacionadas co posto.
  • Profesor/a de enoloxía.
    • Titulacións: doutor/a e licenciado/a ou graduado/a en Enoloxía, Bioloxía ou Enxeñeira Agrónoma.
    • Experiencia profesional: non se require
  • Profesor/a de teoría de cociña.
    • Titulación: graduado/a en Gastronomía ou Artes culinarias.
    • Experiencia profesional: mínimo 1 ano con funcións relacionadas co posto.
  • Profesor/a de prácticas de cociña.
    • Titulación: técnico superior en Cociña ou grao en Gastronomía.
    • Experiencia profesional: mínimo 2 anos en funcións relacionadas co posto.
  • Profesor/a de hixiene, dietética e nutrición.
    • Titulación: doutor/a e licenciado/a ou graduado/a en Nutrición Humana e Dietética, en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos, en Farmacia ou en Bioloxía.
    • Experiencia profesional: non se require
  • Profesor/a de inglés.
    • Titulación: doutor/a e licenciado/a ou graduado/a en Filoloxía Inglesa, ou en Lingua e Literatura Inglesas, ou en Linguas Estranxeiras con inglés como primeira lingua, ou en Tradución e Interpretación con inglés como primeira lingua.
    • Experiencia profesional: non se require
  • Profesor/a de francés.
    • Titulación: doutor/a e licenciado/a ou graduado/a en Filoloxía Francesa, ou en Linguas Estranxeiras con francés como primeira lingua, ou en Linguas e Literaturas Modernas (itinerario francés) ou en Tradución e Interpretación con francés como primeira lingua
    • Experiencia profesional: non se require
  • Profesor/a de alemán.
    • Titulación: doutor/a e licenciado/a ou graduado/a en Filoloxía Alemá, ou en Linguas Estranxeiras con alemán como primeira lingua, ou en Linguas e Literaturas Modernas (itinerario alemán) ou en Tradución e Interpretación con alemán como primeira lingua.
    • Experiencia profesional: non se require
  • Profesor/a de contabilidade e finanzas.
    • Titulación: licenciado/a ou graduado/a en Economía ou ADE.
    • Experiencia profesional: non se require
  • Profesor/a de economía.
    • Titulación: doutor/a e licenciado/a ou graduado/a en Economía.
    • Experiencia profesional: non se require
  • Profesor/a de dirección estratéxica e control interno.
    • Titulación: licenciado/a ou graduado/a en Economía ou ADE.
    • Experiencia profesional: non se require
  • Profesor/a de lexislación e fiscalidade empresarial.
    • Titulación: doutor/a e licenciado/a ou graduado/a en Dereito.
    • Experiencia profesional: non se require
  • Profesor/a de xestión de recursos humanos.
    • Titulación: doutor/a e licenciado/a ou graduado/a en Dereito, ADE, Psicoloxía, Relacións Laborais ou Socioloxía.
    • Experiencia profesional: non se require
  • Profesor/a de tecnoloxía da información e das comunicacións (TIC).
    • Titulación: licenciado/a ou graduado/a en Enxeñaría informática ou Enxeñaría en Tecnoloxía da información.
    • Experiencia profesional: non se require
  • Profesor/a de márketing hoteleiro e gastronómico.
    • Titulación: doutor/a e licenciado/a ou graduado/a en ADE, Turismo, Márketing e Investigación de mercados.
    • Experiencia profesional: non se require
  • Profesor/a de comunicación e RRPP hostaleira.
    • Titulación: licenciado/a ou graduado/a en ADE, Turismo, Márketing, Publicidade e RRPP, Comunicación, Protocolo e organización de eventos.
    • Experiencia profesional: mínimo 1 ano con funcións relacionadas co posto.
  • Profesor/a de márketing revenue management e márketing hoteleiro.
    • Titulación: licenciado/a ou graduado/a en ADE, Turismo, Márketing e Investigación de Mercados, Xestión de Empresas Hostaleiras ou diploma superior en Xestión Hoteleira (USC).
    • Experiencia profesional: mínimo 1 ano con funcións relacionadas co posto.

Contacto:

Centro Superior de Hostalaría de Galicia (CSHG) da Axencia de Turismo de Galicia

Estrada Santiago, Noia, km 3, 15897 Santiago de Compostela

Tel.: 981 54 25 19

correo-e: docencia.cshg@xunta.gal

www.cshg.gal

Publicación: DOG 13/08/2024