Proceso de selección de persoal para a cobertura temporal de diversos postos de traballo da socieddade pública mercantil Xenética Fontao, S.A. |
|
Data: Data de inscrición Ata o 23/09/2024 | | Contacto:Xenética Fontao, S.A.
Lugar de Fontao. Esperante. 27210- Lugo
tel: 982 284 391 (ext 3013)
e-correo: xfontao@xeneticafontao.com
Publicación: DOG 09/09/2024
|
Praza de arquitecta/o para EVISLUSA |
- Ter a nacionalidade española, sen prexuízo do disposto no artigo 57 do Real Decreto Lexislativo 5/2015, de 30 de outubro, polo que se aproba o texto refundido da Lei do Estatuto Básico do Empregado Público.
- Ter cumpridos os 16 anos e non exceder a idade máxima de xubilación forzosa
- Estar en posesión do Título de Arquitecto/a ou título universitario de grao e máster ou equivalente.
|
Data: Data de inscrición Ata o 20/09/2024 | | Contacto:Empresa Municipal de Vivenda e Solo de Lugo S.A. (EVISLUSA)
R/ Quiroga Ballesteros, 1 - Edificio Municipal Uxío Novoneyra, 3º D (27001 - Lugo)
Tel.: 982 297 490
correo-e: administracion.evislusa@lugo.gal
Publicación: BOP Lugo 23/08/2024
|
Listas para a contratación temporal de persoal docente do Centro Superior de Hostalaría de Galicia |
- Ter nacionalidade española ou ser nacional de calquera Estado membro da Unión Europea ou ser nacional dalgún Estado en que sexa de aplicación a libre circulación de traballadores/as.
- Ter cumpridos os dezaseis anos e non exceder a idade máxima de xubilación forzosa.
- Estar en posesión dunha titulación de doutor/a, superior universitaria de licenciatura ou grao, ou de formación profesional de ciclo superior, de acordo cos requisitos establecidos para as distintas especialidades convocadas.
- Acreditar un coñecemento da lingua galega no nivel Celga 4, perfeccionamento ou título equivalente.
|
Data: Data de inscrición Ata o 11/09/2024 | | Denominación dos postos, titulacións e experiencia profesional requiridas:
- Profesor/a de aloxamento - rexedoría de pisos
- Titulación: licenciado/a ou graduado/a en Turismo, en Xestión de Empresas Hostaleiras ou diploma superior en Xestión Hoteleira (USC).
- Experiencia profesional: mínimo 2 anos con funcións relacionadas co posto. 2
- Profesor/a de aloxamento - recepción.
- Titulación: licenciado/a ou graduado/a en Turismo, en ADE, en Xestión de Empresas Hostaleiras ou diploma superior en Xestión Hoteleira (USC).
- Experiencia profesional: mínimo 2 anos con funcións relacionadas co posto.
- Profesor/a de xestión de aloxamento e instalacións.
- Titulación: licenciado/a ou graduado/a en Turismo, en ADE, en Xestión de Empresas Hostaleiras ou diploma superior en Xestión Hoteleira (USC).
- Experiencia profesional: mínimo 2 anos con funcións relacionadas co posto.
- Profesor/a de teoría de servizos.
- Titulación: licenciado/a ou graduado/a en Turismo, en Xestión de Empresas Hostaleiras ou diploma superior en Xestión Hoteleira (USC).
- Experiencia profesional: mínimo 2 anos con funcións relacionadas co posto.
- Profesor/a de prácticas de servizos.
- Titulación: técnico/a superior en Restauración ou diploma superior en Xestión Hoteleira (USC)
- Experiencia profesional: mínimo 2 anos en funcións relacionadas co posto.
- Profesor/a de enoloxía.
- Titulacións: doutor/a e licenciado/a ou graduado/a en Enoloxía, Bioloxía ou Enxeñeira Agrónoma.
- Experiencia profesional: non se require
- Profesor/a de teoría de cociña.
- Titulación: graduado/a en Gastronomía ou Artes culinarias.
- Experiencia profesional: mínimo 1 ano con funcións relacionadas co posto.
- Profesor/a de prácticas de cociña.
- Titulación: técnico superior en Cociña ou grao en Gastronomía.
- Experiencia profesional: mínimo 2 anos en funcións relacionadas co posto.
- Profesor/a de hixiene, dietética e nutrición.
- Titulación: doutor/a e licenciado/a ou graduado/a en Nutrición Humana e Dietética, en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos, en Farmacia ou en Bioloxía.
- Experiencia profesional: non se require
- Profesor/a de inglés.
- Titulación: doutor/a e licenciado/a ou graduado/a en Filoloxía Inglesa, ou en Lingua e Literatura Inglesas, ou en Linguas Estranxeiras con inglés como primeira lingua, ou en Tradución e Interpretación con inglés como primeira lingua.
- Experiencia profesional: non se require
- Profesor/a de francés.
- Titulación: doutor/a e licenciado/a ou graduado/a en Filoloxía Francesa, ou en Linguas Estranxeiras con francés como primeira lingua, ou en Linguas e Literaturas Modernas (itinerario francés) ou en Tradución e Interpretación con francés como primeira lingua
- Experiencia profesional: non se require
- Profesor/a de alemán.
- Titulación: doutor/a e licenciado/a ou graduado/a en Filoloxía Alemá, ou en Linguas Estranxeiras con alemán como primeira lingua, ou en Linguas e Literaturas Modernas (itinerario alemán) ou en Tradución e Interpretación con alemán como primeira lingua.
- Experiencia profesional: non se require
- Profesor/a de contabilidade e finanzas.
- Titulación: licenciado/a ou graduado/a en Economía ou ADE.
- Experiencia profesional: non se require
- Profesor/a de economía.
- Titulación: doutor/a e licenciado/a ou graduado/a en Economía.
- Experiencia profesional: non se require
- Profesor/a de dirección estratéxica e control interno.
- Titulación: licenciado/a ou graduado/a en Economía ou ADE.
- Experiencia profesional: non se require
- Profesor/a de lexislación e fiscalidade empresarial.
- Titulación: doutor/a e licenciado/a ou graduado/a en Dereito.
- Experiencia profesional: non se require
- Profesor/a de xestión de recursos humanos.
- Titulación: doutor/a e licenciado/a ou graduado/a en Dereito, ADE, Psicoloxía, Relacións Laborais ou Socioloxía.
- Experiencia profesional: non se require
- Profesor/a de tecnoloxía da información e das comunicacións (TIC).
- Titulación: licenciado/a ou graduado/a en Enxeñaría informática ou Enxeñaría en Tecnoloxía da información.
- Experiencia profesional: non se require
- Profesor/a de márketing hoteleiro e gastronómico.
- Titulación: doutor/a e licenciado/a ou graduado/a en ADE, Turismo, Márketing e Investigación de mercados.
- Experiencia profesional: non se require
- Profesor/a de comunicación e RRPP hostaleira.
- Titulación: licenciado/a ou graduado/a en ADE, Turismo, Márketing, Publicidade e RRPP, Comunicación, Protocolo e organización de eventos.
- Experiencia profesional: mínimo 1 ano con funcións relacionadas co posto.
- Profesor/a de márketing revenue management e márketing hoteleiro.
- Titulación: licenciado/a ou graduado/a en ADE, Turismo, Márketing e Investigación de Mercados, Xestión de Empresas Hostaleiras ou diploma superior en Xestión Hoteleira (USC).
- Experiencia profesional: mínimo 1 ano con funcións relacionadas co posto.
Contacto:Centro Superior de Hostalaría de Galicia (CSHG) da Axencia de Turismo de Galicia
Estrada Santiago, Noia, km 3, 15897 Santiago de Compostela
Tel.: 981 54 25 19
correo-e: docencia.cshg@xunta.gal
www.cshg.gal
Publicación: DOG 13/08/2024
|