Ayuntamiento de A Coruña

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Coruña Sostenible

Área de Economía y Planificación Urbana

EXPANSIÓN TELEMARK S.L

Condiciones del servicio

1) Titular

 EXPANSIÓN TELEMARK, S.L.

c/ Enrique Mariñas Romero Periodista, 34 15009 A Coruña

 

2) Dirección de la instalación

AC HOTEL A CORUÑA (MATOGRANDE)

C/ Enrique Mariñas Romero Periodista, 34 15009 A Coruña

3) Actividad

Hotel urbano con 116 cuartos, ximnasio, restaurante, salas de eventos, cociñas e pequena lavandaría (só toallas).

CNAE:  5510    Hoteles e aloxamentos similares 5610          Restaurantes e postos de comida

RDPH: Clase 1, Grupo 0, Sector Servizos

4) Tipología de aguas residuales

Sanitarios, con restauración e pequena lavandaría

5) Arqueta de toma de muestras

A arqueta de toma de mostras será sempre despois do separador de graxas, e na unión desta liña coas fecais da instalación. A vertedura ha de ser representativa do uso do edificio

6) Punto de conexión al Alcantarillado Municipal (UTM ETRS89 ZONA 29)

Conexión  pluviais:     

X: 548.441,09

Y: 4.798.925,77

Conexión  fecais:        

X: 548.446,20

Y: 4.798.925,26

7) Agua consumida Red Municipal

6.200 m3/año 17 m3/día

8) Vertido total,

O caudal de vertedura é asimilable ao consumo de Red.

9) Valores límite de emisión y parámetros a controlar

Aceites y grasas

100 mg/l

150 mg/l

Amoniaco

30 mg/l

30 mg/l

Cobre

1 mgCu/l

3 mgCu/l

DBO5

500 mgO2/l

1.000 mgO2/l

DQO

1.000 mgO2/l

1.500 mgO2/l

Fósforo Total

40 mg/l

40 mg/l

Nitrógeno amoniacal

30 mgN

50 mgN/l

Nitrógeno Kjeldahl

40 mg N/l

50 mg N/l

PH

5,5 - 9

5,5 – 9

Sólidos en suspensión

500 mg/l

1.000 mg/l

Tensioactivos Aniónicos

6 mg/ MBAS/l

20 mg MBAS/l

10) Resultados analíticos

2015

Aceites y grasas

56 mg/l

DBO5

323 mgO2/l

DQO

426 mgO2/l

Relación DBO5 /DQO

0,76

Hidrocarburos totales

0,8 mg/l

Hidrocarburos policíclicos aromáticos

<0,001 mg/l

Nitrógeno total

22 mg/l

pH

6,6

Sólidos en totales en suspensión

61 mg/l

Sólidos gruesos

Ausencia

Temperatura

20 ºC

  
11) Horario de Vertido

Jornada de lunes a viernes.

12)Variacións estacionais e horario de vertedura:

O consumo realízase todo o ano e todos os días, cunha punta de consumo no mes de agosto de entre 3 e 4 veces o consumo medio anual.

13) Plazo para adaptarse a los límites de vertido

Según la documentación aportada, ya cumple la instalación en este momento los límites de Vertido.

14) Programa de control de Vertidos

  • As recollidas de mostras e as análises deberán de realizarse por laboratorio homologado.
  • Cada trimestre deberá de realizarse unha analítica dos parámetros recollidos no apartado 9) da Autorización.
  • Cada ano deberán entregarse as analíticas trimestrais e anuais, así como os rexistros do Xestor do separador de aceites e graxas, coas súas cantidades correspondentes.
  • Cada ano deberán de comunicarse os caudais de augas consumidas da Rede Pública.

15) Plazo y validez del permiso de Vertido

Ocho años desde la Notificación de la concesión de la Autorización de Vertido, salvo los condicionantes del Artículo 15.5 de la citada Ordenanza Municipal.

16) Actuaciones y medidas que deben de ser puestas en caso de emergencia

Si una analítica de las recogidas trimestralmente da valores por encima de los límites, deberá de comunicarse, antes de 24 horas al Ayuntamiento para tomar las medidas oportunas.

 

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