Uso de cookies nas páxinas web do Concello da Coruña

Nas páxinas web municipais utilizamos cookies propias e de terceiros para mellorar os nosos servizos mediante a análise dos seus hábitos de navegación. Se continúa navegando, consideramos que acepta o seu uso. Pode obter máis información, ou coñecer como cambiar a configuración, na nosa páxina de "Normas de uso".

Concello da Coruña

Requisitos xerais de acceso ao proxecto

Persoas desempregadas residentes na Coruña, inscritas no Servizo Público de Emprego de Galicia, con especiais dificultades de acceso ao mercado laboral.

Para as accións formativas suxeitas a certificado de profesionalidade, deberanse cumprir os requisitos académicos de acceso pertinentes en cada caso.

CERTIFICADO PROFESIONALIDADE NIVEL 2

Deberase posuír algún dos seguintes:

  • Título de graduado en Educación Secundaria Obrigatoria
  • Cumprir o requisito académico de acceso aos ciclos formativos de grao medio ou ter superado as correspondentes probas de acceso reguladas polas administracións educativas
  • Certificado de profesionalidade de nivel 2 ou dun certificado de profesionalidade de nivel 1 da mesma familia e área profesional
  • Superada a proba de acceso á universidade para maiores de 25 anos e/ou de 45 anos
  • Ter as competencias clave nivel 2 (castelán, galego e matemáticas)

Atención sociosanitaria a persoas dep. en institucións sociais

Dinamización de actividades de tpo. libre educativo infantil e xuvenil

Socorrismo en instalacións acuáticas

Socorrismo en espazos acuáticos naturais

Rexistros contables

Xestión de arquivos

Técnicas de recepción e comunicación

CERTIFICADO PROFESIONALIDADE NIVEL 1 e para as accións formativas sen certificado de profesionalidade non se esixe requisito académico de acceso.

Alteracións dexenerativas, demencias e Alzheimer

Técnicas de limpeza e desinfección hospitalaria

Nutrición e dietética en xeriatría

Axudante de comedor escolar

Actividades auxiliares de almacén

Actividades auxiliares de comercio

Elaboración culinaria básica

Servizo básico de restaurante e bar

Hixiene xeral na industria alimentaria

Carnicería e elaboración de produtos cárnicos

Programación orientada a obxectos con Java

Que che parece esta sección?

-101-101-101

Síguenos en

Tes un navegador demasiado antigo!

Sentímolo pero o teu navegador é moi antigo para poder mostrar esta páxina. Debes de actualizalo ou usar un navegador compatible. Optimizamos esta web para Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari e Microsoft Edge. Instalar agora un navegador compatible

Iniciar sesión