981 170 903
Nitróxeno líquido na cociña contemporánea.
Pinchos.
Cata de viños.
Coctelería.
Atención ao cliente e calidade do servizo en xeral.
Cociña en xeral.
Crioxenia e esferificacións.
Operacións básicas de cociña.
Técnicas de servizo en barra e sala.
Prevención de riscos laborais (nivel superior).
Aplicacións xestión de compras.
Maitre (nivel iniciación).
Técnico operativo en cociña.
Relacións públicas e protocolo empresarial.
Cociña e conservación ao baleiro.
Pastelería e repostería.
Inverno (outubro a maio):
Luns a venres de 09.00 h a 13.30 h e de 16.00 h a 19.30 h.
Verán (xuño a setembro):
Luns a venres de 08.00 h a 15.00 h.
Titularidade: Asociación Provincial de Empresarios de Hostalería.
Dende o 23/02/2026 ata o 02/03/2026
Dende o 19/01/2026 ata o 06/02/2026
Os días 20/02/2026, 13/03/2026
Dende o 26/01/2026 ata o 30/01/2026
Dende o 05/12/2025 ata o 28/12/2025
Sentímolo pero o teu navegador é moi antigo para poder mostrar esta páxina. Debes de actualizalo ou usar un navegador compatible. Optimizamos esta web para Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari e Microsoft Edge. Instalar agora un navegador compatible