Concello da Coruña

Concello da Coruña

Bibliotecas Municipais

Alcaldía

A faceta culinaria de Emilia Pardo Bazán

"siempre anduve en guisar y hasta le tengo afición a estos quehaceres y siento no disponer de tiempo para practicarlos"

Coñecías a faceta culinaria de Emilia Pardo Bazán?

Na Biblioteca Monte Alto destacamos a súa obra culinaria para que descubras máis cousas curiosas sobre a súa vertente gastronómica e vimos de publicar un post onde destacamos a súa produción literaria referida á arte culinaria.

EPB en La cocina de Frabisa

Isabel, de La cocina de Frabisa, vén de publicar no diario La Voz de Galicia unha entrada sobre esta faceta de Dona Emilia titulada Célebres mantecados de las Torres de Meirás. Emilia Pardo Bazán e, ademais, elabora para nós esta receita da autora:

#EPB100 en twitter

Busca no catálogo

Buscador de actividades

Escribe a palabra ou palabras que desexas buscar

Se o prefires, podes realizar a túa procura combinando distintos criterios. Só tes que acceder á procura avanzada

Que che parece esta sección?

-101-101-101

Síguenos en

Tes un navegador demasiado antigo!

Sentímolo pero o teu navegador é moi antigo para poder mostrar esta páxina. Debes de actualizalo ou usar un navegador compatible. Optimizamos esta web para Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari e Microsoft Edge. Instalar agora un navegador compatible

Iniciar sesión